Veilig samenwerken in de duurzaam online cloud

Met het cloudplatform van duurzaam online kun je veilig samenwerken met collega's, klanten en andere ondernemers. Het platform is gebouwd op Nextcloud. Nextcloud is hét Europese antwoord op Big Tech. Data blijft in Europa en je data blijft van jou.

Alles-in-1 oplossing 

Bestanden
Synchroniseren en delen

Je hebt altijd toegang tot je bestanden, foto's en documenten. Je deelt eenvoudig en kan samenwerken met teamleden, klanten en partners. Je weet zeker dat niemand ongeoorloofde toegang heeft tot je bestanden.

Communiceren
Bellen, chatten, mailen en meeten

Jouw eigen audio, video en chat platform. Overleg via browser- en mobiele interfaces, deel eenvoudig je scherm en geniet van de intergratie met je bestanden om hier tijdens een call aan samen te werken.

Samenwerken
Bewerken en plannen in real-time

Werk samen aan teksten, spreadsheets en presentaties. Projectmanagement doe je in Kanban-stijl borden, verzamel input via formulieren en plan samen meteen een nieuwe afspraak in!

Privacy en de AVG

Wij vinden je privacy belangrijk en zullen nooit je data doorverkopen. De duurzaam online cloud voldoet natuurlijk aan de AVG wetgeving. Je kunt overal en op elk apparaat gemakkelijk bij je gegevens, zo wordt het je makkelijk gemaakt om privacy-first met je data om te gaan.

  • Gegevens blijven in de Europese Unie
  • Gegevens zijn adequaat beschermd door versleuteling en beveiliging
  • Gegegevens worden nooit door ons gedeeld met andere partijen


Ook volgen we de strengste beveiligingsprotocollen in de branche en zijn klaar voor de EU Cybersecurity Act.

Security

Per gebruiker worden bestanden gedeeld en hiermee heb je altijd zelf de controle over wie er toegang heeft tot je data. Externe shares kunnen worden voorzien van een vervaldatum.

Alle servers zijn voorzien van krachtige encryptie op basis van AES-256 en voorzien van beveiligde verbindingen via SSL.

De basis van de duurzaam online cloud wordt open-source ontwikkeld en dit heeft grote voordelen voor cybersecurity. Extra veiligheid wordt bereikt door een sterk wachtwoordbeleid met 2-factor authenticatie. Bruteforce-bescherming, ransomware-bescherming zijn standaard geconfigureerd.

Onze servers hebben allemaal een A+rating in de Nextcloud security scan.