Over duurzaam online

hier alt

Samen met jou bouwen wij een gebruiksvriendelijk platform met kwaliteit en de privacy van je bezoekers voorop. Wij zijn duurzaam online gestart om de nieuwste webtechnologieën toegankelijk én gebruiksvriendelijk te maken voor iedereen. Ons wilde enthousiasme voor nieuwe technologie zetten wij in om digitale tools te ontwikkelen die jouw unieke aanwezigheid op het web versterken.

Vaak veranderen je behoeften met de tijd, dit kan leiden tot veranderende eisen aan je site of de wens om te experimenteren. Wij juichen experimenten toe en willen dat je altijd door kan groeien. Onze sites groeien daarom altijd met jou mee! Zo is het geen probleem als je bezoekersaantallen omhoog of omlaag bewegen, of je nou een paar honderd bezoekers per maand óf per seconde hebt. Je kan altijd besluiten een webwinkel of e-mailmarketing te starten, of er juist mee te stoppen.

Bij duurzaam online betaal je alleen voor wat je nodig hebt. Je betaalt nooit teveel en hoeft geen dure bundels toe te voegen, te upgraden of bij te kopen. Zo kun je zonder extra kosten een webshop lanceren en worden je kosten alleen hoger wanneer het een succes wordt.

Naast een duurzame keuze voor jouw onderneming zorgen wij ook dat jouw online aanwezigheid een zo klein mogelijke CO2-footprint heeft. Dit betekend in de context van een website: geen overcapaciteit, zo min mogelijk code, zo min mogelijk third-party resources en standaard geoptimaliseerde media zoals afbeeldingen. Deze vier uitgangspunten zijn de basis voor duurzaam online.