Duurzame en betaalbare websites

vanaf €10 euro per maand

De beste keuze voor uw digitale aanwezigheid

Bij duurzaam online bieden we betaalbare oplossingen zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.

Onze gerichte, efficiënte aanpak verzekert dat je niet betaalt voor overbodige capaciteit, waardoor je enkel investeert in wat essentieel is voor jouw onderneming. Zo maken we duurzame, professionele online aanwezigheid toegankelijk voor iedereen.

Ontdek hoe onze prijsplannen jouw bedrijf vooruit kunnen helpen zonder compromissen in kwaliteit.

De kosten voor je website of webshop zijn iedere maand hetzelfde:
je betaalt €10 per maand

Populaire extra's

naar gebruik

Standaard

€10

 • Duurzaam energiegebruik voor de hosting
 • Onbeperkte bandbreedte en opslag
 • Nederlandse support door een écht persoon
 • Visuele websitebouwer
 • Bibliotheek met vooraf ontworpen blokken
 • Duurzaam online analytics
 • Standaard AVG-proof
 • 1x .nl domein
 • 1x email gebruiker - onbeperkt aantal emailaddressen
 • 1x SSL-certificaat
 • 7 dagen back-ups
Ga nu duurzaam online

Maatwerk

 

 • Website laten ontwerpen en bouwen
 • Bestaande website overzetten

 

Informeer naar de mogelijkheden

Bij duurzaam online geloven we in eerlijke prijzen en transparante dienstverlening. Daarom betaal je bij ons alleen voor wat je écht nodig hebt. Met ons vaste lage maandbedrag krijg je onbeperkte toegang tot alle functies van ons platform. Of je nu een kleine blog hebt of een groeiende webwinkel, wij bieden dezelfde uitgebreide mogelijkheden zonder extra kosten. Er zijn geen ingewikkelde pakketten om uit te kiezen; voor slechts 10 euro per maand ben je duurzaam online en profiteer je van alles wat ons platform te bieden heeft. Wij maken technologie toegankelijk, jij maakt een prachtige webshop of website, en wij zorgen ervoor dat het altijd veilig en optimaal werkt. Met duurzaam online betaal je alleen voor wat je écht nodig hebt, zonder verrassingen achteraf.


Domeinen

In ons standaardpakket is één .nl-domein inbegrepen. Kies je voor extra of andere domeinnamen, dan rekenen we daarvoor een jaarlijkse vergoeding. De kosten voor de meest gangbare extensies vind je terug in onze prijstabel.

 

Extensie Kosten 
.nl € 10
.com € 12
.eu € 13

Voor alle andere extensies, informeer naar de kosten.

Er zijn diverse redenen waarom je interesse kan hebben in het registreren van meerdere domeinnamen, dit betekend niet direct dat je meerdere websites actief moet beheren of vullen. Vaak kunnen extra domeinen doorverwijzen naar je hoofdwebsite of specifieke pagina's daarvan, wat de onderhoudslast minimaliseert terwijl je toch profiteert van de voordelen.

Bescherming van merknaam

Door meerdere gerelateerde domeinen te registreren, kun je voorkomen dat anderen een vergelijkbare domeinnaam gebruiken die jouw merkidentiteit kan schaden of verwarring kan veroorzaken bij je klanten.

Marketing en campagnes

Specifieke marketingcampagnes of productlanceringen kunnen baat hebben bij een uniek domein dat direct naar de campagne leidt, zonder de hoofdwebsite te overladen met tijdelijke informatie.

Geografische redenen

Als je bedrijf internationaal opereert, kan het handig zijn om domeinen te registreren die specifiek zijn voor bepaalde landen of regio's, zoals .de voor Duitsland of .fr voor Frankrijk, om lokale klanten aan te trekken en in hun taal aan te spreken.

Transacties webshop

Bij Duurzaam Online garanderen we dat jouw betalingen veilig en betrouwbaar verlopen, altijd via onze geselecteerde partner, Mollie. De kosten per transactie variëren naar gelang de gekozen betaalmethode; voor een iDeal-betaling betaal je bijvoorbeeld slechts €0,60. Wij rekenen géén percentage over jouw verkopen.

Mollie is een erkende betalingsverwerker die strikt voldoet aan de Europese regelgeving voor bankveiligheid en staat continu onder toezicht van De Nederlandsche Bank. Zo zorgen we ervoor dat elke transactie in jouw webshop voldoet aan de hoogste standaarden van veiligheid en betrouwbaarheid, zodat jij en je klanten met een gerust hart online kunnen handelen.

E-mailmarketing

Bij duurzaam online geloven we in eerlijke en transparante prijzen, zodat je alleen betaalt voor wat je daadwerkelijk gebruikt. Dit principe passen we ook toe op onze emailmarketing; je betaalt slechts €1,00 per 1000 verstuurde e-mails, zonder verborgen kosten. Daarbij leggen we je geen beperkingen op in het aantal campagnes of contacten dat je mag hebben.

Het versturen van nieuwsbrieven via emailmarketing is een effectieve manier om je klanten en volgers op de hoogte te houden van nieuwe producten, aanbiedingen en belangrijk nieuws over jouw bedrijf. Het helpt bij het bouwen van een gemeenschap rondom jouw merk en kan een directe dialoog met je doelgroep stimuleren. Bovendien, met duurzaam online, vermijd je de complexiteit en de hoge kosten die vaak gepaard gaan met uitgebreide abonnementen van andere aanbieders, zodat je flexibel en kosteneffectief je communicatiedoelen kunt bereiken.

E-mail

Bij duurzaam online krijg je één gebruiker voor e-mail inbegrepen in de vaste kosten. Wil je meer gebruikers toevoegen, dan betaal je slechts 1 euro extra per maand per gebruiker. Elke gebruiker krijgt een eigen inlog, waarmee ze hun e-mailaccounts kunnen beheren. Bovendien bieden we de mogelijkheid voor elke gebruiker om kosteloos een onbeperkt aantal e-mailadressen te beheren, dankzij de handige functie van aliassen. Met duurzaam online heb je dus de flexibiliteit om het aantal e-mailgebruikers aan te passen aan de behoeften van jouw bedrijf, zonder onnodige kosten. Wij bieden e-mail aan via zoho. Je kunt natuurlijk ook zelf kiezen voor zakelijke e-mail van andere aanbieders.

Opslag en bezoekers: fair use policy

Bij duurzaam online passen we een 'fair use policy' toe voor opslag en dataverkeer. Dit beleid zorgt ervoor dat elke afbeelding die je op een website plaatst, op een duurzame manier wordt behandeld wat betreft opslag en dataverkeer. Elke keer dat een bezoeker jouw pagina bekijkt, worden afbeeldingen geladen, wat zowel opslagruimte inneemt als dataverkeer veroorzaakt.

Om binnen de grenzen van onze 'fair use policy' te blijven, optimaliseren onze systemen de grootte van afbeeldingen automatisch. Dit minimaliseert de bestandsgrootte om snellere laadtijden te garanderen en het dataverbruik te verminderen, zonder dat de beeldkwaliteit er significant op achteruitgaat. Verder wordt er strikt toegezien op het versturen van alleen noodzakelijke data, om onnodig dataverkeer te voorkomen.

Deze aanpak past binnen onze benadering die zowel economisch als ecologisch duurzaam is, waardoor jouw website efficiënt functioneert, zonder de prestaties of de gebruikerservaring te beïnvloeden. Dit beleid ondersteunt niet alleen een snellere en soepelere online ervaring, maar draagt ook bij aan onze missie om digitale duurzaamheid goedkoop te houden. 

Indien een website aanzienlijk veel bezoekers genereert en daarmee de limieten van onze 'fair use policy' overschrijdt, zal duurzaam online contact opnemen om tot een passende overeenkomst te komen voor eventuele extra kosten. Dit stelt ons in staat om de duurzaamheid en betrouwbaarheid van onze diensten te waarborgen, terwijl we tegelijkertijd onze klanten ondersteunen bij het beheren van succesvolle websites die aan hun groeiende behoeften voldoen.