De kosten voor je website of webshop zijn iedere maand verschillend: je betaalt €10 per maand plus de variabele kosten voor wat je écht nodig hebt gehad, dit zijn de werkelijke gebruikskosten.

Voorbeelden kostenberekening

Portfolio site

Deze website heeft een 20 pagina's met grote afbeeldingen, een paar videos en er komen ongeveer 240 mensen per maand op de site die naar 6 pagina's kijken.

Totaal per maand €10,80

Website + nieuwsbrief

Dit bedrijf blogt wekelijks, en gebruikt hun site om nieuwe klanten aan te trekken. Ze versturen 2 e-mailcampagnes per maand, naar een maillijst van 400 personen.

Totaal per maand €11,60

Kleine webshop

Deze webshop verkoopt 10 producten in 2 verschillende maten en 3 kleuren.
Er worden iedere maand 40 producten verkocht via iDeal.

Totaal per maand €36,27* (*inclusief kosten betalingsprovider)

Opslag en bezoekers

Ieder plaatje dat je op een pagina laat zien, zorgt voor dataverkeer. Ook wordt het plaatje ergens opgeslagen. Deze opslag en het downloaden van het plaatje door de gebruiker kost een fractie van een cent.

Duurzaam online doet er alles aan om deze opslag en verkeer zo klein mogelijk te maken. Onze systemen maken afbeeldingen automatisch zo klein mogelijk en er wordt geen onnodige data heen en weer gestuurd.

Transacties webshop

Je betalingen verlopen altijd via onze betrouwbare partner. De kosten voor een geslaagde betaling verschillen per betaalmethode, één betaling met iDeal kost bijvoorbeeld €0,60 (totaal).

Betalingen in je webshop worden uitgevoerd via Mollie, dit is een partij die voldoet aan alle richtlijnen van de Europese Bankautoriteit en onder permanent toezicht van De Nederlandsche Bank staat.

Domeinen

Één .nl-domein zit inbegrepen in de vaste kosten. Voor ieder extra of los domein brengen we kosten per jaar in rekening. Voor de meest voorkomende extensies staan deze kosten in de tabel hieronder:

ExtensieKosten 
.nl€ 10
.com€ 12
.eu€ 13

Voor alle andere extensies, informeer naar de kosten.

Emailmarketing

Bij duurzaam online betaal je voor wat je gebruikt, zonder ingewikkelde abonnementen en limieten. Zo ook voor emailmarketing: €1,00 per 1000 emails. Het aantal campagnes en contacten is verder onbeperkt.

E-mail

Één gebruiker voor e-mail zit inbegrepen in de vaste kosten. Voor elke extra gebruiker betaal je 1 euro per maand. Iedere gebruiker kan kosteloos een onbeperkt aantal emailaddressen beheren.

Neem contact op en ga duurzaam online!

Wil je ook een duurzame webshop of website? Wij laten je graag de mogelijkheden zien en helpen je om jouw passie met de wereld te delen.

Of mail direct naar hallo@duurzaamonline.nl!

Bedankt voor je bericht! We nemen zo snel mogelijk contact met je op.