De kosten voor je website of webshop zijn iedere maand hetzelfde:
je betaalt €10 per maand

Opslag en bezoekers

Ieder plaatje dat je op een pagina laat zien, zorgt voor dataverkeer. Ook wordt het plaatje ergens opgeslagen. Deze opslag en het downloaden van het plaatje door de gebruiker kost steeds een beetje dataverkeer.

Duurzaam online doet er alles aan om deze opslag en verkeer zo klein mogelijk te maken. Onze systemen maken afbeeldingen automatisch zo klein mogelijk en er wordt geen onnodige data heen en weer gestuurd.

Transacties webshop

Je betalingen verlopen altijd via onze betrouwbare partner. De kosten voor een geslaagde betaling verschillen per betaalmethode, één betaling met iDeal kost bijvoorbeeld €0,60 (totaal).

Betalingen in je webshop worden uitgevoerd via Mollie, dit is een partij die voldoet aan alle richtlijnen van de Europese Bankautoriteit en onder permanent toezicht van De Nederlandsche Bank staat.

Domeinen

Één .nl-domein zit inbegrepen in de vaste kosten. Voor ieder extra of los domein brengen we kosten per jaar in rekening. Voor de meest voorkomende extensies staan deze kosten in de tabel hieronder:

ExtensieKosten 
.nl€ 10
.com€ 12
.eu€ 13

Voor alle andere extensies, informeer naar de kosten.

Emailmarketing

Bij duurzaam online betaal je voor wat je gebruikt, zonder ingewikkelde abonnementen en limieten. Zo ook voor emailmarketing: €1,00 per 1000 emails. Het aantal campagnes en contacten is verder onbeperkt.

E-mail

Één gebruiker voor e-mail zit inbegrepen in de vaste kosten. Voor elke extra gebruiker betaal je 1 euro per maand. Iedere gebruiker kan kosteloos een onbeperkt aantal emailaddressen beheren.